top of page

„Szenvedélyünk a textil” projekt

A CASABLANCA 2000 Szeged Bt. a GINOP‐1.2.14‐20 Divat és Dizájnipari mikro‐, kis‐ és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása programban, a GINOP‐1.2.14‐20‐2021‐00089 azonosítószámú projekt keretében 60 734 570 Ft vissza nem térítendő európai uniós támogatásban részesült.

ginop_1_2_14_20_2021_00089_c_fekvo_nyomdai_web.jpg
olga-o-1nrY9CLAGcI-unsplash.jpg

2022/06/30

Fejlesztési célunk egy professzionális varroda‐műhely, mosodarészleg és raktár létrehozására, gyártástechnológiánk fejlesztésére, gépparkunk modernizálására és marketing tevékenységünk frissítésére irányult. A koncepció sikeres megvalósítása biztosítja versenyképességünk hosszú távú, fenntartható növekedését, konfekcionált textiláru gyártás tevékenységünk fejlesztését.


A projekt keretében ‐ a 60 734 570 Ft európai uniós támogatás segítségével – új varrodai‐ és mosodai eszközök/gépek kerültek beszerzésre, műhelyünk funkcióoptimálisabb átalakítási munkái megvalósultak, továbbá létrejött egy olyan marketingstratégia, amely a piac igényeiből kiindulva fogalmazza meg a cégünk tervszerű, hatékony gazdálkodásának feladatait és amelynek segítségével pontosan meghatározhatjuk a jövőben is a célcsoportokat, valamint útjára indíthatjuk a saját brandet.


A projekt eredményeképpen profitábilis működésünk és munkahelymegtartó, valamint jövedelemtermelő képességünk középtávú megerősödése várható. A fejlesztés hatására egyértelműen kimutatható megrendelés növekedést, ezzel összhangban pedig versenyképességünk megerősödését prognosztizáljuk. A megvalósult infrastrukturális beruházásnak köszönhetően egy olyan komplex varrodai munkahely jött létre, amely nemcsak a modernizált gyártástechnológiánknak ad helyet, hanem munkavállalóinknak is professzionális és komfortos munkakörnyezetet biztosít.

bottom of page